Po czym można poznać, że określony ekspres do kawy przeznaczony do gastronomii spełnia swoją funkcję? Przede wszystkim będzie to urządzenie odpowiednio wydajne i solidne, ale również sprzyjające łatwej obsłudze i użytkowaniu. Dlaczego coraz więcej punktów gastronomicznych zwraca uwagę na ekspresy marki La Cimbali? Sprawdź koniecznie, jeśli i Ty poszukujesz sprzętu do swojej działalności!
Właściciele restauracji, knajp lub barów zwracają uwagę na jakość posiadanego sprzętu i możliwość jego długiego użytkowania. Dzięki wszechstronnej ofercie i sporej liczbie prezentowanych ekspresów bardzo szybko udaje się napotkać na ekspres spełniający się w roli urządzenia do parzenia pysznej i aromatycznej kawy. Nie oznacza to jednak, że każda marka jest sobie równa, bo wystarczy zerknąć na ekspresy marki La Cimbali, by od razu zauważyć różnicę w jakości parzenia kawy i samym użytkowaniu. Dlaczego to właśnie ten rodzaj sprzętu tak dobrze się sprawdza?
Duży wpływ na komfort użytkowania ekspresów do kawy ma ich codzienna konserwacja, a także wszystkie czynności, które należy przeprowadzić po to, by wydobyć z aromatycznego naparu to, co najlepsze. Marka La Cimbali zwróciła na ten fakt szczególną uwagę, a jej czołowe w ofercie ekspresy do kawy, jak chociażby model M1 to urządzenia łatwe w użyciu i gwarantujące pyszny napar w każdej przygotowanej filiżance.
W praktyce oznacza to mniej więcej tyle, że za pomocą tego urządzenia przygotujesz do nawet 150 filiżanek kawy dziennie, nie tylko w dużej i przestronnej restauracji, ale także w mniejszej kawiarni.
Marka La Cimbali to niezawodne urządzenia, ale na uwagę zasługuje jeszcze jeden fakt. Ekspresy tego producenta dostarczają kompletnego menu w zakresie serwowanych napojów kawowych. Dzięki temu możesz przygotować dla swojego klienta zarówno pyszne espresso, jak i kawę ze spienionym mlekiem.
Oczywiście niepodważalnym atutem każdego urządzenia jest również świetny wygląd, a w tym zakresie producent La Cimbali postarał się spełnić oczekiwania nawet wybrednego klienta.
Weźmy chociażby model M100, maszynę, która w piękny w naturalny sposób łączy elegancję i wysoką wydajność. Nowy model jest ergonomiczny, nowoczesny i posiada wiele możliwości parzenia kawy. Wrażenie każdego baristy po obsłudze tego ekspresu będzie wręcz niezapomniane. Model M100 La Cimbali jest po prostu elastyczny, wydajny i wyjątkowy, czyli taki jaki uwielbiają właściciele restauracji.
Na co na pewno warto zwrócić uwagę w tym ekspresie? Kluczowe może być tu np. zmniejszenie wysokości urządzenia, jak również wybór różnego rodzaju interfejsów.
Tym razem to przyjemne dla użytkownika przyciski umożliwiają wydawanie poleceń, a wyświetlacz OLED wpływa na płynną kontrolę różnych parametrów.
Można zatem spokojnie stwierdzić, że obsługa takiego ekspresu będzie wydajna, szybka, przyjemna i dostosowana do wymagań każdego punktu gastronomicznego.
Szukasz wysokowydajnego i nowoczesnego sprzętu do gastronomii? Sprawdź koniecznie profesjonalne ekspresy do kawy marki La Cimbali.
Kopiowanie materiałów dozwolone pod warunkiem podania źródła: www.super-nowa.pl